Catering Enschede


Restaurant Hanninkshof bezorgt niet alleen haar gasten in het restaurant een geweldige culinaire beleving. Ook buiten de muren van het restaurant zijn de chefs vaak te vinden. Wij kunnen op iedere locatie een geweldig diner, een luxe BBQ of heerlijke hapjes verzorgen.

– La maggior parte degli uomini capisce che le donne “regola” nella vita e loro, e la vita, e questa postura nel sesso ti permette di sperimentare l’illusione del nostro potere sopra una donna. E spesso, quando fai sesso con il https://farmaciaitalia24.to/ amato, che indovinava qualcosa in qualcosa, o semplicemente vogliono conversazioni sporche, in questa postura vorrei sussurrare sul suo orecchio o spedire (a seconda della situazione): “Ora ti punirò ! Chi punirò ora?! ” Sono sicuro che tali “punizioni” sono familiari a molti.

Een culinair feestje op uw bruiloft

Gaat u trouwen in bijvoorbeeld een mooie tuin of op een andere locatie waar geen horecagelegenheid aanwezig is? Samen met Hanninkshof kunt u uw gasten toch heerlijke hapjes of bijvoorbeeld een diner aanbieden. Wij werken niet met vaste arrangementen voor op feestlocaties. Elke gelegenheid is anders en daar hoort steeds weer een ander soort menu bij. In overleg met u koken we de gehele invulling van de gerechten en/of hapjes dus volledig op maat.

Hanninkshof verzorgt niet alleen de catering op bruiloften. We kunnen allerlei soorten feesten voorzien van heerlijke en perfect uitgedachte gerechten. Denk aan jubileum feestjes, verjaardagen of recepties. Voor meer informatie over de mogelijkheden raden we u aan contact met ons op te nemen. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Zakelijke bijeenkomsten

Organiseert u een zakelijke bijeenkomst? Een bedrijfsfeest? Een belangrijke vergadering? Ook dan kan Hanninkshof ter plaatse de catering voorzien. Van een uitgebreid en luxe 6 gangen diner tot de hapjes en borrel als afsluiting van een vergadering. Bijna alles is in overleg mogelijk. We werken niet met vaste prijzen of arrangementen. De exclusiviteit die we uitdragen in ons restaurant, dragen we ook uit naar buiten tijdens cateringklussen. Neem contact met ons op voor meer informatie over catering tijdens uw zakelijke gelegenheden.

BBQ op locatie

Als u aan barbecueën denkt, denkt u waarschijnlijk al snel aan speklappen en hamburgers. Een Hanninkshof barbecue is echter heel iets anders! U kunt de culinaire en exclusieve klasse van ons restaurant ook op uw eigen BBQ-feestje verwachten! We nemen onze Green Egg BBQ mee naar uw locatie en het menu wordt altijd in overleg met u samengesteld. Zo kunt u de BBQ zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inclusief drankjes

Uiteraard kunt u zelf de drank verzorgen voor uw feest of andere gelegenheid, maar dit kunt u ook aan Hanninkshof overlaten. We zorgen dan voor alle drankjes zoals bier en frisdrank, maar ook nemen we wijnen mee die perfect aansluiten op de gerechten. Zo hoeft u zich tijdens het feestje nergens zorgen over te maken!

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hanninkshof catering Enschede? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden rondom catering.