Daily Dish

Op een doordeweekse dag heeft u niet altijd zin om te koken. Maar wilt u toch lekker en goed eten, zonder lang te tafelen? Kom dan langs voor een snelle daghap. Natuurlijk op het niveau zoals u van ons gewend bent.

In ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige terras geniet u van een heerlijk hoofdgerecht, waarbij u kiest tussen vlees of vis. Zo geniet u van een heerlijke en gezonde maaltijd, zonder hier de hele avond aan kwijt te zijn. En dat voor maar €17,50!

Dagelijks nieuwe daghap

Iedere dag is er een nieuwe daily dish. Een snelle maar volwaardige maaltijd met vlees of vis, natuurlijk van de kwaliteit die u van ons gewend bent. Dat betekent dat er gebruik is gemaakt van de beste ingrediënten en de meest smakelijke receptuur. Wij staan niet voor niets voor kwaliteit en puurheid van smaak. De meeste gerechten worden dan ook samengesteld uit authentieke streekproducten.

Reserveren

De daily dish is beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag. Dus kom langs uit uw werk, eet een hapje in goed gezelschap met collega’s, uw partner of vrienden en haal het maximale uit uw week. Wilt u er zeker van zijn dat er plek is? Belt u dan vooraf even om te reserven, dan houden we een plekje voor u vrij: 053-4283129.

Daily Dish