diner in enschede

Wilt u graag heerlijk dineren in Enschede? Bezoek dan ons restaurant en geniet van onze smakelijke diners.

Dineren bij Restaurant Hanninkshof in Enschede is een feest. U bent even helemaal weg uit de werkelijkheid en wordt een avond lang in de watten gelegd en op uw wenken bediend. In ons restaurant geniet u van een heerlijk rustgevende sfeer, vriendelijk personeel en de beste streekproducten waarmee culinair hoogstaande gerechten worden bereid.

Dit is dineren in Enschede bij Hanninkshof

Bij Hanninshof koken we met passie en dat zie  je terug in de presentatie van onze gerechten. Naast de verbluffende smaak verrassen wij u met prachtig gedecoreerde borden die wij graag met u willen delen. Dit zijn enkele voorbeelden waar we trots op zijn.

   

Naast smaak is sfeer iets wat bij Hanninkshof hoog in het vaandel staat. Geniet van uw diner op ons sfeervolle terras, of binnen, vlakbij de openhaard.

Reserveer nu uw tafel

Als u bij ons komt dineren dan raden wij u aan om vooraf online of telefonisch een tafel te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Als u nog vragen of speciale wensen heeft dan kunt u deze natuurlijk ook aan ons doorgeven. Wij zijn u graag in ons restaurant.

 

 

diner in enschede