Tel: 053-4283129

Feestlocatie Enschede

Hanninkshof is dé plek om het leven te vieren. Een unieke locatie voor een etentje met vrienden of familie, een verjaardagsfeest, personeelsavond of bruiloft. Of u nu kiest voor eenvoudige chique of een spetterende party, Restaurant Hanninkshof maakt van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis. Precies op de manier zoals u dat graag wilt.

Heeft u iets te vieren? Uw verjaardag, jubileum of andere belangrijke levensgebeurtenis? Bij feestlocatie Enschede Hanninkshof werken we er samen met u aan om een onvergetelijk feest neer te zetten. Of u nu een kleinschalig of groot feest wilt organiseren, of alleen wilt dineren met een select gezelschap, bijna alles is mogelijk!

Sfeervolle Orangerie

Komt u met een groot gezelschap een feest vieren? In onze prachtige binnentuin de Orangerie is plek voor 130 mensen en de zaal heeft een eigen ingang, garderobe en toiletgroep. Bij mooi weer kan ook onze mooie tuin bij de Orangerie betrokken worden. Geeft u een kleinschaliger feest? Kies dan voor onze knusse huiskamer. Hier is ruimte voor maximaal dertig mensen.

Niet alleen de feestlocatie ruimte is zeer goed in orde bij Hanninkshof, ook de innerlijke mens komt niets te kort. Met prachtige warme en koude buffetten en mogelijkheden tot private dining, geniet u van de meest prachtige gerechten uit de keuken van chefkok Jojan Kersbergen.

Bij Hanninkshof maken we elk feest op maat. We werken niet met standaard pakketten binnen onze feestlocatie want elk feest is uniek. Samen met onze gasten organiseren we het feest helemaal naar eigen wens. We snappen als geen ander dat uw feest helemaal tiptop in orde moet zijn.

Trouwplannen?

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een feestlocatie voor uw bruiloft? Wij doen er altijd alles aan om jullie dag zo mooi mogelijk te maken. Van de ceremonie, het diner en het avondfeest, je kan de gehele trouwdag vieren bij Hanninkshof. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Feestlocatie Enschede