Trouwlocatie Enschede

Onze Orangerie is de meest romantische trouwlocatie van Enschede en omstreken. De sfeervolle binnentuin vormt het perfecte decor om uw liefste eeuwige trouw te beloven en dat vervolgens uitbundig samen met uw familie en vrienden te vieren.

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar de perfecte trouwlocatie Enschede? Bij Hanninkshof in Enschede beleven jullie samen met familie en vrienden gegarandeerd een prachtige dag. Wij werken namelijk niet met standaard pakketten: elke bruiloft wordt volledig naar de wensen van het bruidspaar gevierd. Of u nu alleen bij ons wilt dineren, het avondfeest wilt vieren of de gehele trouwdag bij Hanninkshof wilt laten plaatsvinden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Van ceremonie tot avondfeest

Onze zaal de Orangerie is de meest romantische trouwlocatie Enschede en omstreken. Geef elkaar het ja-woord in deze prachtige zaal met fantastisch daglicht dankzij de glazen koepel. Bij mooi weer kan de ceremonie ook in de sfeervolle tuin plaatsvinden. Er is tijdens de ceremonie, zowel in de zaal als in de tuin, plaats voor 65 gasten.

Geniet tijdens uw bruiloft van heerlijke gerechten tijdens een op en top verzorgd diner. We bieden verschillende arrangementen zoals een BBQ buffet, een luxe koud en warm buffet of een streekmenu. Sluit jullie dag af met een spetterend avondfeest in de Orangerie. Tijdens het feest kunnen er maximaal 130 mensen in.

Een onvergetelijke dag

Wilt u onze zalen eens komen bekijken? U bent van harte welkom! Graag laten we u geheel vrijblijvend de verschillende mogelijkheden zien. We doen er alles aan om jullie dag helemaal naar jullie eigen wensen in te richten.

Neem contact met ons op, dan maken we snel een afspraak!

Trouwlocatie Enschede