Tel: 053-4283129

Zaalverhuur Enschede

Op zoek naar een mooie locatie voor een vergadering of kleinschalige presentatie? Een zaaltje huren voor een verjaardagsfeestje of een andere bijeenkomst? Bij Hanninkshof kunt u kiezen uit twee verschillende zalen.

Bent u een feest of een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren en zoekt u nog een geschikte zaal? Bij Hanninkshof vindt u prachtige zalen die zeer geschikt zijn voor elke zakelijke of feestelijke gebeurtenis. Zaalverhuur Enschede: voor elke evenement.

Sfeervolle huiskamer

Onze huiskamer is voorzien van een beamer en scherm en biedt ruimte aan 30 personen. Hier kunt u zich terugtrekken voor een privé diner, een zakelijke vergadering of een kleinschalig feestje. Wij richten de zaal in voor allerlei soorten evenementen. We werken dan ook niet met standaard pakketten, maar richten elk feestje of vergadering op maat in.

Staan er meer gasten op uw lijst? Dan is de Orangerie van Restaurant Hanninkshof een uitstekende optie. Deze sfeervolle binnentuin is ruim genoeg voor een gezelschap tot 130 personen. Voordeel van de Orangerie is de eigen ingang, garderobe en toiletgroep. Bij mooi weer kan ook de tuin ingezet worden.

Heerlijk dineren

Natuurlijk kunt u de verzorging van de innerlijke mens in zijn geheel aan ons overlaten. Wij serveren heerlijke drankjes en de meest fantastische gerechten. Of u nu a la carte, een menu van de chef of in buffetvorm wilt eten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag bespreken we dit alles met u in een vrijblijvend gesprek.

Interesse in zaalverhuur Enschede bij Hanninkshof? Neem dan contact met ons op! We bespreken alle mogelijkheden graag met u.

Zaalverhuur Enschede