Tel: 053-4283129

Gezelschappen

Van zakelijke meetings tot romantische bruiloften en van verjaardagsfeesten tot personeelsfeestjes, Hanninkshof biedt voor elke gelegenheid de perfecte zaal. Trek met uw gezelschap onze knusse huiskamer in of pak groots uit en vier uw feest in de sfeervolle Orangerie. Bij ons beleeft u een onvergetelijk feest!

Als u met grote gezelschappen wilt afspreken is het belangrijk dat u al uw gasten een prettige ruimte kunt bieden. Of u nu wilt vergaderen, presenteren of iets te vieren hebt. Uw gezelschappen moet zich op een comfortabele plek kunnen verzamelen.

Feestlocatie

Heeft u iets te vieren? Uw verjaadag, uw jubileum of een andere belangrijke levensgebeurtenis? De zalen van Hanninkshof worden al lange tijd ingezet voor allerlei feestjes. Zo kunt u uw bedrijfsfeest bij ons vieren, maar ook zeker uw bruiloft of uw verjaardag. We hebben twee prachtige zalen. Onze unieke Orangerie biedt ruimte aan 130 mensen en heeft een eigen ingang, garderobe en toiletgroep. De knusse huiskamer biedt ruimte aan maximaal 30 personen.

Meer informatie over onze feestzalen

Trouwlocatie

Gaat u trouwen? Van harte gefeliciteerd! Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden en bij Hanninkshof helpen we graag om dit te regelen. U kunt de ceremonie in onze prachtige binnentuin, de Orangerie, laten plaatsvinden. De sfeervolle binnentuin vormt het perfecte decor om uw liefste eeuwig trouw te beloven. In de avond toveren we de zaal om tot een fantastische feestzaal.

Meer informatie over onze trouwlocatie

Vergaderlocatie

Zakelijke afspreken is nooit meer saai als u met uw gezelschap bij de Hanninkshof komt. In onze Orangerie geniet u van een mooie lichte ruimte waar u met veel mensen kunt zitten. Bedrijfsfeest vieren? Dan toveren we de Orangerie om tot een prachtige feestzaal. Is uw vergadering of bedrijfsfeestje kleinschaliger? Huur dan onze kleinere en knusse huiskamer.

Meer informatie over vergaderen bij Hanninkshof

Zaal huren bij Hanninkshof?

Wilt u met uw gezelschap een feestje of zakelijke bijeenkomst organiseren bij Hanninkshof? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We maken van uw evenement graag een onvergetelijke gebeurtenis. Precies op de manier zoals u dat graag wilt!

Neem contact met ons op 

Gezelschappen