Groepsdiners


Private dining in Enschede

Komt u met een groot gezelschap een feest of diner vieren? In onze prachtige binnentuin de Orangerie is plek voor maximaal 80 mensen. De Orangerie is ook gezellig op te stellen als u met een kleiner gezelschap bent. De zaal heeft een eigen ingang, garderobe en toiletgroep. Bij goed weer kan ook onze mooie tuin bij de Orangerie betrokken worden. Geeft u een kleinschaliger feest? Of wilt u privé dineren met een klein gezelschap? Kies dan voor onze knusse huiskamer. Hier is ruimte voor maximaal 30 mensen.

Niet alleen de private dining ruimtes zijn zeer goed in orde bij Hanninkshof, ook de innerlijke mens komt niets te kort. Het team van Hanninkshof heeft een assortiment samengesteld met diverse mogelijkheden. Heel gezellig en leuk om te doen in groepsverband.

Patron cuisinier Jojan Kersbergen: “Als chef moet je luisteren naar het ritme van de 4 jaargetijden. Dat wat de natuur mij biedt is allesbepalend voor het menu.”

Mehrere Internetnutzer haben beschlossen, Erinnerungen an den seltsamsten, potenzmittel ohne rezept düsteren oder romantischen Orten zu teilen, in denen sie das Monster mit zwei Spins dargestellt haben. Und diese Standorte erinnern sie sich an das Vor allem:

Culinaire groepsarrangementen

Bij Hanninkshof hebben we verschillende arrangementen samengesteld, zodat u heerlijk onbezorgd in een privé setting kunt genieten van een heerlijk diner. Of u nu gaat voor een sharing diner, een walking diner of een volledig 3, 4 of 5 gangen menu, we zorgen altijd voor sublieme gerechten.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden inclusief prijzen

Wilt u meer informatie of wilt u een groepsdiner reserveren? Neem dan contact met ons op!