Tel: 053-4283129

High Tea Enschede

Onze speciale high tea Enschede is helemaal aangepast aan het seizoen. Zo serveren we in de lente en de zomer heerlijke lichte verwennerijtjes en in de herfst en winter serveren we kleine gerechtjes om warm van te worden. Bij lekker weer serveren we de high tea op ons mooie terras en in de koude maanden geniet u van de high tea in ons sfeervolle restaurant.

Het ontstaan van de High Tea is te danken aan Hertogin Anna van Bedford. Rond 1840 kreeg zij het idee om de honger die rond een uur of vier ontstond te bestrijden door verschillende theesoorten met lichte hapjes te laten serveren. Dit beviel haar wel en steeds meer mensen in Engeland volgden haar idee. Dit verhaal inspireerde ons om een eigentijdse High Tea Enschede samen te stellen waarin traditie, verse producten en theesoorten van over de hele wereld garant staan voor een middag ontspannen met een koninklijk randje.

Afgestemd op het seizoen

Een high tea bij Hanninkshof is de de perfecte setting om eens lekker bij te kletsen met vriendinnen of familie. Onder het genot van heerlijke thee en verrassend lekkere hapjes kunt u urenlang ontspannen en genieten. De high tea Enschede bij Hanninkshof is ook heel leuk om cadeau te doen!

Hieronder ziet u het menu van de high tea. Een aantal lekkernijen zoals zoetigheden van de chef en sandwiches komen elk seizoen terug, maar het grootste deel van het menu verandert ieder seizoen.

Winter High Tea Enschede:

We beginnen de Winter high tea met een plank met zoetigheden en een lekker glas glühwein of warme chocolademelk; daarna worden de hartige gerechten geserveerd.

Zoet

  • Cheesecake, bonbons, fruitblokje, Twentse arretjescake
  • Wafel met clotted cream, marmelade, huisgemaakt appeltaartje

Hartig

  • Souffle met paddenstoelen
  • Goulashsoepje
  • Diverse belegde sandwiches

We sluiten de Winter High Tea af met een geheel in stijl winters dessert!

Prijs High Tea Enschede
€ 25,00 p.p.

Uitbreiding met ontvangst met een glas bubbels
€ 30,00 p.p.

Heeft u ook al zin gekregen in deze heerlijke High Tea in ons restaurant Enschede? Neem dan contact met ons op en reserveer direct uw plekken!

High Tea Enschede