Tel: 053-4283129

Vrijdag 20 oktober: Exclusieve Wildavond bij Hanninkshof

Datum: 15-09-17 | Categorie: Nieuws

Bent u een echte wildliefhebber? Kom dan op vrijdag 20 oktober naar onze Wildavond. Tijdens deze bijzondere avond serveren we heerlijke wildgerechten in vier gangen. Het wild is afkomstig van jagers uit de regio dus dat is extra bijzonder. We dineren aan lange tafels in ons restaurant. Op de achtergrond wordt live muziek gespeeld om de bourgondische sfeer compleet te maken. 

Sharing dinner aan lange tafels

We ontvangen u op vrijdagavond 20 oktober om 18:00 uur geheel in stijl met een typisch drankje dat past bij wild. De gerechten worden geserveerd in vier gangen in de vorm van een sharing dinner. Dit diner staat geheel in het teken van wildgerechten zoals bijvoorbeeld fazant, eend, hert en ree.

Er is live muziek aanwezig en uiteraard schenken we bij elke ronde gerechten bijpassende wijnen. Deze wijnen komen van de Duitse wijnmaker Gerhard Karle! Extra leuk is dat de wijnmaker Gerhard Karle zelf ook aanwezig is. Hij zal uitleg geven bij de wijnen.

Reserveren

Wilt u de bourgondische wildavond in ons restaurant Hanninkshof in Enschede niet missen? Reserveer dan nu snel uw plekken aan tafel. De kosten voor de avond bedragen €60,- per persoon. U kunt online reserveren, maar natuurlijk ook even bellen: 053-4283129.

Deel dit artikel: