6 Gangen Kerstdiner Hanninkshof

Datum: 14-11-18 | Categorie: Nieuws

Nog even en dan is het alweer Kerst! Een heerlijke tijd om lekker samen met familie en vrienden te zijn. Lekker eten, goede borrels en veel gezelligheid tijdens deze donkere en koude dagen. Houdt u van lekker en goed dineren maar wilt u niet zelf in de keuken staan? Kom dan genieten van een ultiem 6 gangen kerstdiner bij restaurant Hanninkshof in Enschede. We starten natuurlijk met exclusieve amuses en sluiten de avond af met een spetterend kaas- en dessertbuffet.

Vol = vol

Ook dit jaar hebben we weer alles op alles gezet om het ultieme kerstmenu samen te stellen. Vanaf nu kunt u dan ook een tafel reserveren voor Eerste of Tweede Kerstdag! Onze tafels zijn altijd zeer snel volgeboekt tijdens kerst dus wacht niet te lang met reserveren! De kosten voor het menu zijn €75,- per persoon. We serveren natuurlijk heerlijke wijnen bij het menu (kosten voor de wijn zijn niet inbegrepen in de menuprijs)!

Het 6 gangen menu

U wordt ontvangen met drie verrassende amuses:

  • Macaron van rode biet met crème van eendenlever
  • Oester met watermeloen
  • Bawykov zalm met lavas op gedroogde appel

6 gangen menu

Dikke paling op Toast

Twee bereidingen van langoustine met pompoen en pompoenpitolie

Rogvleugel met bergamot krokant en een envelopje van rettich en geitenkaas

Kalfswang met kalfszwezerik met diverse bereidingen van gerookte topinamboer en truffel

Ree met zoete aardappel, gepocheerde appel en jus met calvados en sriracha vinaigrette. Ingemaakte shimei paddo.

Dessert- en kaasbuffet a la Leon!

Reserveren

Kunt u niet wachten om dit heerlijke menu te proeven? Reserveer dan snel een tafel. We serveren het menu op zowel Eerste Kerstdag als Tweede Kerstdag. Uit ervaring weten we dat de tafels tijdens Kerst altijd snel volgeboekt zijn dus wees er snel bij! Mail naar info@hanninkshof.nl of bel: 053-4283129.

De prijs voor het menu zijn €75,- per persoon. We serveren natuurlijk heerlijke wijnen bij het menu (kosten voor de wijn zijn niet inbegrepen in de menuprijs)!

Deel dit artikel: