Tel: 053-4283129

Aankomend weekend: Hanninkshof op Proef Eet Enschede!

Datum: 30-08-18 | Categorie: Nieuws

Van 31 augustus t/m 2 september 2018 is het weer zover: het jaarlijkse culinaire Proef Eet evenement in Enschede. Meer dan 50 deelnemers laten zien wat ze culinair in huis hebben. Ook Restaurant Hanninkshof is aanwezig om haar kookkunsten te vertonen. En dit doen we in zomerse sferen!

Beach Club Hanninkshof

Wij voeren dit jaar namelijk een tropisch Beach Club thema. Denk aan zon, zee en strand, maar dan in hartje Enschede. We creëren een heerlijke lome en relaxte beachclubvibe, natuurlijk vergezeld met de lekkerste zomerse gerechten. Benieuwd welke? Neem hieronder vast een voorproefje!

Menu Hanninkshof op Proef Eet 2018

  • Steaktartaar van rund met Twentsche mosterd, kwartelei en bieslook (3 Duyten)
  • Huisgemaakte frites met onze eigen unieke husselsaus (2 Duyten)
  • Bonless ribs met spicy ananas en wasabi (4 Duyten)
  • Fruit de mer (2 Duyten)
  • Smoothies van de smootiebar (2 Duyten)

Drie dagen lang kunt u voor een paar duiten kennis maken met culinair Enschede. Letterlijk een paar duiten, want hapjes en drank worden betaald met Duyten. De Duyt is een speciale Proef Eet munt (€1,25 = 1 Duyt). Bent u even uitgegeten? Ook dan is er nog voldoende te zien en te beleven op Proef Eet, dankzij een gevarieerd entertainment programma.

Gouden Duyt

Ieder jaar is er ook de uitreiking van de Gouden Duyt. De prijs die gaat naar het beste restaurant volgens een vakkundige jury. Deze kijkt onder andere naar bereiding en presentatie van het gerecht, klantvriendelijkheid, de prijs-kwaliteitverhouding en de inrichting van de tent. Natuurlijk strijdt ook Hanninkshof mee voor deze felbegeerde prijs. Daarbij is er ook een publieksprijs te winnen. Dus vallen onze gerechtjes u in de smaak? Vergeet dan niet uw stem achter te laten!

Bekijk meer informatie over het evenement op de website van Proef Eet.

Hieronder nog een aantal foto’s van voorgaande jaren van Proef Eet in Enschede.

Proefeet Hanninkshof Restaurant Enschede

Proefeet Hanninkshof Restaurant Enschede

Restaurant Enschede

Proefeet Hanninkshof Restaurant Enschede

Deel dit artikel: