Gezocht: nieuwe exploitant voor Restaurant Hanninkshof!

Datum: 12-07-19 | Categorie: Nieuws

Restaurant Hanninkshof staat te koop! Dit meer dan honderd jaar oude restaurant is één van de bekendste horecabedrijven in Enschede. Het gevoerde concept is een hoogstaand, ambachtelijk restaurant met zaalfunctie en wordt sinds 2014 door Jojan Kersbergen en Sabine Hof geëxploiteerd.

Gasten genieten van een regelmatig wisselende à la carte kaart en samengestelde menu’s van de chef-kok. Kwaliteit, comfort en puurheid zijn de ingrediënten die het bedrijf uniek maken en waarmee het zich weet te onderscheiden van de concurrenten.

In onderstaand filmpje leggen Jojan en Sabine uit waarom ze een nieuwe eigenaar zoeken voor Hanninkshof:

Een heel compleet bedrijf

Sabine vertelt: “We zijn vijf jaar geleden gestart met Hanninkshof en we hebben een flitsende start gemaakt. We hebben het restaurant heelmaal verbouwd en ook de keuken is vernieuwd. Er staat nu een heel compleet bedrijf.”

Jojan gaat verder: “Het is voor ons nu dan ook het moment om de balans op te maken en om uit te vinden waar echt onze passie ligt. Die passie ligt in een mooie hippe zaak waarbij de focus op het restaurant ligt. Waar ik kan merken met de mooiste producten uit de natuur. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe exploitant voor Restaurant Hanninkshof die van ons het stokje wil overnemen en het door ons gestarte avontuur voort wil zetten.”

Feesten tot het einde

Jojan benadrukt dat ze tot aan de verkoop er vanzelfsprekend een feestje van blijven maken: “De komende tijd zullen we alle gasten met open armen ontvangen en ze met net zoveel passie als we de laatste vijf jaar gedaan hebben, een topbeleving bezorgen!”

Meer weten?

Meer weten over de de staat van het pand, de vraagprijs voor de onderneming en de huurprijs? Bekijk hier de brochure.

Deel dit artikel: