Een feestelijke kerst met Hanninkshof lekkernijen

Datum: 05-12-18 | Categorie: Nieuws

Speciaal voor de feestelijke Kerstdagen verkopen we typische lekkernijen van Hanninkshof. Zo kunt u ook thuis van onze lekkernijen genieten. Of u nu op zoek bent naar lekkere sausjes en boter voor op broodjes tijdens een gezellige borrel, een koffiemoment nog fijner wilt maken met huisgemaakte bonbons of de show wilt stelen met een spetterend dessert. Bij Hanninkshof liggen deze heerlijke lekkernijen op u te wachten!

Voor bij de borrel

Het is altijd zo’n heerlijk moment. Aan het einde van de middag, samen een wijntje of een speciaal biertje drinken. Hapje erbij en genieten maar! Een borrelbroodje wordt extra lekker met de Jojan’s husselsaus of notenboter. Probeer ook eens de voortreffelijke truffelmayonaise!

Jojan’s husselsaus 180 gram € 2,99

Jojan’s Notenboter 180 gram € 3,50

Jojan’s Truffelmayonaise 180 gram € 4,50

Jojan’s Bieslook mayonaise 180 gram € 2,99

Bestellen? Bel even naar 053-4283129 en u kunt uw bestelling de volgende dag al ophalen!

Voor bij de koffie

Uitgebreid koffiedrinken met familie of vrienden tijdens de kerstdagen? Verras uw gezelschap dan met onze heerlijke huisgemaakte bonbons. Bonbons van karamel met vanille amaretto en hazelnoot. Klinkt goed? Bestel ze nu!

Huisgemaakte bonbons: 4 stuks € 2,50 karamel met vanille amaretto en hazelnoot.

Spetterend afsluiten

Serveert u een heerlijk diner tijdens de kerstdagen? Sluit dan af met een culinair dessert. Ons keukenteam heeft een heerlijk dessert in een weckpotje gemaakt. In het weckpotje zit een mousse van pure chocolade met brownie, gezouten karamel en Gieser Wildeman peer.

Dessertje in een weckpotje € 10.00 per stuk.

Bestellen

Wilt u tijdens deze feestelijke decembermaand genieten van deze Hanninkshof heerlijkheden? Bel ons dan even op 053-4283129. U kunt uw bestelling de volgende dag ophalen!

Deel dit artikel: