Hanninkshof scoort 2e plek in Nationale Restaurant Week

Datum: 12-04-19 | Categorie: Nieuws

De Nationale Restaurant Week is inmiddels weer voorbij, maar uit alle reviews heeft ons restaurant een tweede plek gescoord in de top tien beste restaurants in Drenthe, Overijssel en Flevoland. We zijn heel erg trots, want we scoorden een 9,3 uit 80 reviews.

Omdat we bij de winnaars horen serveren we t/m 31 mei 2019 een speciaal winnaarsmenu. We serveren een fantastisch 5-gangen all inclusive menu voor €67,50 per persoon.

Reserveer ons winnaarsmenu

Reviews

We kregen heel erg veel mooie reviews van onze gasten. Graag delen we er hier een paar:

“Wat een gastvrije sfeer en leuk personeel. Het eten is mooi opgemaakt en de smaken zijn erg goed waardoor de gerechten niet alleen waanzinnig mooi gepresenteerd worden maar ook nog eens subliem smaken. In combinatie met een vrolijke gastheer en dame die met Twentse hartelijkheid de bediening op zich nemen, hebben we een heerlijke avond gehad.”

“We hebben fantastisch gegeten. Wat een heerlijke gerechtjes en dat niet alleen, het waren ook nog eens prachtige kunstwerkjes. De verschillende wijnen pasten er heel goed bij. Het restaurant is mooi ingericht. De bediening is zeer vriendelijk. Kortom we hebben GENOTEN!”

“Ongedwongen en toch ‘chique’. Deskundige en gezellige bediening. En bovenal: prachtige, gevarieerde gerechten in juiste porties.”

Lees hier alle reviews

Deel dit artikel: