Hanninkshof scoort 9,5 in Nationale Restaurant Week

Datum: 02-11-18 | Categorie: Nieuws

Tijdens de Nationale Restaurant Week 2018 is ons restaurant verkozen tot één van de beste restaurants van de regio Drenthe-Overijssel-Flevoland. Met een fantastisch cijfer van een 9,56 staan we op de tweede plek in de top tien.

Ondanks dat de Nationale Restaurant Week al voorbij is (van 24 september t/m 10 oktober), is ons winnende 4-gangen diner nog te proeven tot en met 30 november 2018! Voor slechts € 37,50 per persoon geniet je van een geweldig sharing dinner met 4 rondes. Wat we serveren is een verrassing, maar dat het in de smaak zal vallen is nu wel duidelijk!

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel een tafeltje! 

RESERVEER DIRECT

Recensies

Hieronder een greep uit de recensies van gasten die ons bezochten tijdens de restaurantweek.

Sterrenpotentieel: Meesterlijk lekker en persoonlijk. De vier-gangen proeverij was een schitterende reeks van kleine gerechten. Amuses, 4 voorgerechtjes, soepje, 4 hoofdgerechtjes en 5 kleine desserts. Goede wijnkeuzes daarbij. Krachtige smaak-stelling vergelijkbaar met ’t Amsterdammertje (Loenen) en Fred (Rotterdam). En leuke mensen in bediening en keuken. Direct herhaling geboekt ter afsluiting van onze mini-vakantie.”

Genieten: Heerlijk genoten van een perfecte combinatie tussen de gerechten en de wijnen. Gezellige huiskamersfeer.”

Fantastisch: Wederom fantastisch gegeten. Keuken is voortreffelijk en iedere gang is met liefde en oog voor detail gemaakt. Ook de service is erg goed. Ontspannen, vriendelijk en volgens etiketten. Kortom, Hanninkshof is een absolute aanrader.”

Lees alle reviews hier.

Deel dit artikel: