Hanninkshof trekt jeugd naar restaurant met studentenkorting

Datum: 07-11-18 | Categorie: Nieuws

ENSCHEDE – Restaurant Hanninkshof uit Enschede geeft studenten vanaf nu korting op hun diner. Alle studenten krijgen 25 procent korting op een 3, 4, 5 of 6 gangen menu, en studenten die een horeca-gerelateerde opleiding volgen, krijgen zelfs 35 procent korting. Chefkok Jojan Kersbergen: “We willen jongeren uit Enschede zo enthousiast maken voor de horecawereld.” 

Studenten warm maken voor de horeca. Dat is het idee achter de studentenkorting bij Hanninkshof. Chefkok Jojan Kersbergen legt uit: “Het lijkt ons leuk om meer (horeca)studenten naar ons restaurant te trekken. Wij zijn het enige restaurant in Enschede dat in de Lekker 500 staat, dus als je interesse in de horeca ligt en je wilt eens binnenkijken bij een van de vele toprestaurants in Nederland, dan is het echt leuk om eens bij ons te dineren.”

Goed horecapersoneel vinden

“Het is algemeen bekend dat het vinden van goed horecapersoneel erg moeilijk is”, gaat Jojan verder. “Wij zelf hebben hier nog geen last van gehad, maar het kan zeker geen kwaad om horecastudenten alvast enthousiast te maken voor ons restaurant. Als ze bij ons komen eten, mogen ze een kijkje in de keuken nemen en als ze vragen hebben kunnen ze die altijd stellen!”

Bereikbaarheid

Hanninkshof ligt net buiten het centrum van Enschede. Bushalte Kerk, Usselo ligt vlakbij het restaurant. Met de bus vanaf Centraal Station Enschede is het slechts een kleine 20 minuten reizen naar ons restaurant.

Voorwaarden

  • De korting geldt op een 3, 4, 5 of 6 gangen menu, dus niet op de à la carte gerechten
  • Studenten ontvangen de korting als ze kunnen aantonen dat ze student zijn. Denk aan een studentenpas.
  • De korting geldt alleen doordeweeks: dinsdag t/m vrijdag.

Deel dit artikel: