Tel: 053-4283129

Proef nu: 4 gangenmenu Canner kreeft!

Datum: 31-05-17 | Categorie: Nieuws

Het seizoen van de Canner kreeft is weer van start gegaan! Bij Hanninkshof kunt u nu dus genieten van een heerlijk uitgebreid all-in 4 gangenmenu dat volledig in het teken staat van deze seizoengebonden kreeft. De Canner kreeft is een kreeftsoort uit Canada. Het dier is met een gewicht van 250 tot 350 gram relatief klein, maar het vlees is lekker stevig en smaakt een beetje zoet.

Wegens succes verlengd!

Voor wie van kreeft houdt is ons speciale 4 gangen kreeftenmenu echt een aanrader. We hebben het menu met veel aandacht en zorg samengesteld zodat de heerlijke smaken van de kreeft perfect uitkomen.

We ontvangen u met een aperitief en serveren een compleet 4 gangenmenu inclusief amuses, bijpassende wijnen en tafelwater. Achteraf schenken we koffie met daarbij lekkere zoetigheden. De prijs van dit all-in kreeftenmenu is €79,50 per persoon. Hieronder ziet u het 4 gangenmenu:


Salade met gerookte kreeft, feta,
ijskoude avocado en een dressing van yuzu

***

Schuimige bisq van kreeft met gember,
sinaasappel en fijne groenten

***

Halve Canner kreeft met een gepocheerd
ei, getoast brioche brood en antiboise

***

Aardbeien met sabayon van
likeur 43 en huisgemaakt ijs van vanille


Reserveren?

Omdat de Canner kreeft seizoengebonden is, serveren we dit menu slechts een aantal weken. Wegens succes loopt dit speciale menu tot eind juli! Reserveer snel een tafel als u wilt komen genieten van ons exclusieve 4 gangenmenu! Bellen kan natuurlijk ook: 053-4283129.

Deel dit artikel: