Tel: 053-4283129

Recensie Lekker 500: “Spartelverse tonijn en botermalse ossenstaart”

Datum: 31-10-18 | Categorie: Nieuws

We zijn heel erg trots op wederom een plekje in de Lekker 500. Dit is de objectieve en onafhankelijke restaurantgids in Nederland. Een gids zonder belangen in de restaurantwereld en ook zijn ze niet betrokken bij horeca-organisaties. In deze gids worden de 500 beste restaurants van Nederland opgenomen.

Omdat we onwijs trots op deze recensie zijn, delen we de tekst graag met jou.

Dit schrijft Lekker 500 over ons:

“Het restaurant van patron-cuisinier Jojan Kersbergen en zijn partner Sabine Hof is uitnodigend. De sfeer is relaxt en het is gezellig druk. Jojan kookt graag met authentieke streekproducten waarbij de pure smaak ervan voorop staat. Als aperitief ontvangen wij een glas witte huiswijn een frisse Silver Ghost sauvignon blanc uit Chili. Behalve keuzes à la carte zijn er verschillende menu’s – waaronder een sharing dinner, per tafel te bestellen.”

“Vooraf spartelverse albacore tonijn met een smaakvolle maissaus, olijf en avocado naast een perfecte ceviche van zeebaars, dille, bleekselderij en limoenblad. Hierbij een glas Astelia sauvignon blanc uit 2016, een aangename wijn met limoen, appel, gras en peer als kenmerken in smaak en neus. Daarna ossenhaas, naar wens medium rare gebraden, met botermalse ossenstaart, een ietwat dikke truffelsaus plus garnituren van precies goed beetgare Hollandse asperges, romanesco en pommes fondantes. Ook Hollandse lamshaas in eigen saus met bitterbal van raapstelen en knapperige groenten bekoort. Lekker met een glas I Dossi Teroldego van het huis Roeno, een harmonieuze wijn met rood en zwart fruit en een fijne afdronk.”

“Tot slot en verrassend lekkere mousse en crème van bevroren rabarber en kafir met een granité van limoen en evergreen app. De bediening is vrolijk, spontaan en kundig en de rekening stemt tot volle tevredenheid. Zo zien wij het graag.”

Lees hieronder de recensie in de Lekker: 

Deel dit artikel: