Restaurantweek 2019 | Kom genieten bij Hanninkshof!

Datum: 13-02-19 | Categorie: Nieuws

Binnenkort start de Restaurant Week weer! 600 top restaurants uit heel Nederland serveren een 3 gangen menu voor een speciale kortingsprijs. Ook Hanninkshof doet weer mee! Van 11 maart t/m 27 maart serveren wij een 4-gangendiner voor € 37,50 en een heerlijke 3-gangenlunch voor maar € 32,50. Let op: gratis 4e gang! 

Nationale Restaurantweek

11 t/m 27 maart 2019 

Geniet van een heerlijk verrassingsdiner met 4 gangen voor slechts €37,50 p.p

Reserveer direct

Hanninkshof behoort tot de Veelbelovende categorie. We serveren een gratis extra 4e gang!

Speciale wensen?

Op het reserveringsformulier kunt u aangeven of u vegetariër bent of andere dieetwensen hebt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. We serveren naar wens natuurlijk passende wijnen bij het diner.

Let op! Het aantal plaatsen is helaas beperkt dus wees er snel bij.

Winnaar 2018

Vorig jaar is ons restaurant tijdens de  Nationale Restaurant Week 2018 verkozen tot één van de beste restaurants van de regio Drenthe-Overijssel-Flevoland. Met een fantastisch cijfer van een 9,56 stonden we op de tweede plek in de top tien.

Over Hanninkshof

Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land, weten chefkok Jojan Kersbergen en gastvrouw-sommelier Sabine Hof wat gastvrijheid is. Samen staan zij aan het hoofd van Restaurant Hanninkshof en nemen hun gasten dagelijks mee op een reis vol culinaire verrassingen.

Deel dit artikel: