Restaurantweek: 24 september t/m 10 oktober

Datum: 04-09-18 | Categorie: Nieuws

Van maandag 24 september t/m woensdag 10 oktober is het de Nationale Restaurant Week. In deze week kunt u genieten van een fantastisch driegangenmenu bij de 500 beste restaurants van Nederland, voor een verrassend lage prijs. Ook Hanninkshof behoort tot deze 500 toprestaurants en doet mee aan de Nationale Restaurant Week. Wij behoren tot de categorie ‘Veelbelovend’, waarvoor alleen de allerbeste restaurants zijn geselecteerd.ย In deze periode geniet u van een sharing diner met vier rondes voor slechts โ‚ฌ 37,50 p.p.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel een tafeltje!

Nationale Restaurant Week

Geniet van sharing diner met vier rondes voor slechts โ‚ฌ 37,50- p.p.
24 september t/m 10 oktober

Reserveer direct!

Nationale Restaurant Week

De Nationale Restaurant Week wordt twee keer per jaar georganiseerd, in het najaar en het voorjaar. De restaurantweek geeft u de gelegenheid om voor gereduceerde prijzen te genieten van heerlijke en bijzondere gerechten in de beste restaurants van Nederland.

Restaurant Hanninkshof

Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Een groot deel van de gerechten wordt samengesteld uit authentieke streekproducten, waarbij perfect passende wijnen worden geschonken. Er wordt gewerkt vanuit een open keuken, zodat u als gast stap voor stap kunt volgen hoe uw keuze wordt klaargemaakt. Een diner in ons restaurant is daarom geen gewone maaltijd, maar vooral een belevenis.

Deel dit artikel: