Tubantia Lezersmenu Februari 2019

Datum: 24-01-19 | Categorie: Nieuws

In de Tubantia staat elke maand een heerlijk 3 gangen lezersmenu. Lezers van de krant kunnen met een uitgeknipte bon elke maand voor een speciale prijs genieten bij steeds weer een ander restaurant. In de maand februari 2019 is ons restaurant Hanninkshof aan de beurt! In de Tubantia van donderdag 24 januari stond een mooi artikel met daarin het menu dat we gaan serveren!

Hierbij een stukje uit het artikel: 

Kersbergen kookt met de seizoenen mee, toch is het menu dat hij onze lezers in de maand februari voorschotelt niet overdreven winters, maar opvallend licht en fris. Het voorjaar is al een beetje te proeven. Het menu begin met een amuse waarmee Hanninkshof tijdens Proef Eet Enschede furore maakte: een lolly van geitenkaas, gember en appel in witte chocolade met walnoot.

Het hoofdgerecht is letterlijk om je vingers bij af te likken: boneless ribs met pittige ananas, taugé, witlof en geconfijte aardappel. “Afgemaakt met winterpostelein. Die pluk ik hier om de hoek in het veld als ik met de honden wandel op het military terrein. Daar houd ik van, zo uit de natuur. Ik pluk er in het najaar ook paddestoelen”, vertelt de bevlogen chefkok.

Bron: Tubantia

Lees hier het volledige artikel

Het Tubantia Lezersmenu Februari Hanninkshof

Voorgerecht

In specerijenolie gegaarde winterkabeljauw met hangop, boerenyoghurt, met limoen, komkommer, bleekselderij en een groene kruidenvinaigrette.

Foto: Reinier van Willigen, De Twentsche Courant Tubantia

Hoofdgerecht

Boneless ribs van het Ibericovarken met pittige ananas, taugé, witlof en geconfijte aardappel. Met verse winterpostelein en wasabicrumble.

Foto: Reinier van Willigen, De Twentsche Courant Tubantia

Nagerecht

Mabre van banaan, gekarameliseerde banaanblokjes, karamel, hazelnoot met parfait van Licor 43, crème van mascarpone en specerijen.

Foto: Reinier van Willigen, De Twentsche Courant Tubantia

Prijs lezersmenu

Het menu kost 29,50 p.p. inclusief twee glazen wijn, bier of fris p.p. en kop koffie, cappuccino of thee. Uitsluitend na telefonische reservering op vertoon van deze bon. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 28 februari 2019.

Reserveren? Bel 053-4283129!

Let op: op 14 februari serveren we géén lezersmenu! De dag staat dan in het teken van onze love parade voor Valentijnsdag.

Bron alle foto’s:
Reinier van Willigen
De Twentsche Courant Tubantia

Deel dit artikel: