Vier Kerst bij Hanninkshof

Datum: 05-11-19 | Categorie: Nieuws

Nog even en het is weer kerst. Deze gezellige dagen vier je natuurlijk met je partner, familie of beste vrienden. Geen zin om zelf in de keuken te staan, maar wil je wel genieten van een uitmuntend kerstdiner? Kom dan genieten van een 6 gangen diner bij Restaurant Hanninkshof in Enschede. We hebben weer hard gewerkt aan het ontwikkelen van een fantastisch kerstmenu en we serveren dan ook gerechten die perfect passen bij de feestelijkheid van kerst.

Bekijk hieronder het menu en reserveer direct een tafel voor eerste of tweede kerstdag. Uit ervaring weten we dat de tafels tijdens de kerstdagen altijd snel volgeboekt zijn, dus wacht niet te lang! We starten op beide avonden gezamenlijk om 18:30 uur.

Kerstmenu

6 gangen inclusief feestelijk aperitief en amuses: € 79,00 per persoon.

***

Geroosterde tonijn met Twentse mosterd, dragon en avocado

***

Cocktail van Hollandse garnalen met geitenkaas, schorseneer en gepofte Quinoa

***

Gieser wildeman met Vacherin Mont D’or, Pedro Ximénez sherry en rozijnen

***

Houtduif in beurre noisette gegaard met mole en bereidingen van zoete aardappel

***

Boeuf wellington met gestoofde witlof en jus van zwarte truffel

***

Groots dessert en kaas buffet

***

Vol = vol

Ook dit jaar hebben we weer alles op alles gezet om het ultieme kerstmenu samen te stellen. Vanaf nu kunt u dan ook een tafel reserveren voor eerste of tweede kerstdag! Onze tafels zijn altijd zeer snel volgeboekt tijdens kerst dus wacht niet te lang met reserveren! De kosten voor het menu zijn €79,- per persoon. We serveren natuurlijk heerlijke wijnen bij het menu (kosten voor de wijn zijn niet inbegrepen in de menuprijs)!

Reserveren

Kunt u niet wachten om dit heerlijke menu te proeven? Reserveer dan snel een tafel voor eerste of tweede kerstdag! Mail naar info@hanninkshof.nl of bel: 053-4283129.

Deel dit artikel: