Tel: 053-4283129

Voorjaarskalender: van Paasproeverij tot Kreeftenweek!

Datum: 15-03-17 | Categorie: Nieuws

Het voorjaar is eindelijk losgebarsten en dat vieren we natuurlijk bij Hanninkshof. Er staat namelijk weer een aantal fijne culinaire plannen op onze kalender. Zo kunt u tijdens Pasen weer genieten van een heerlijke proeverij, tellen we af naar de kreeftenweek en viert u moederdag natuurlijk met een unieke Hanninkshof high tea. Hieronder ziet u wat er allemaal op de planning staat. Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Paasproeverij

Wilt u tijdens de paasdagen (16 en 17 april) genieten van een heerlijke paasproeverij? Schuif dan tijdens Pasen samen met uw familie, vrienden of partner aan bij Hanninkshof. Wij serveren heerlijke hartige en zoete gerechtjes op etagères en we ontvangen u met een welkomstdrankje.

De paasproeverij is op 16 en 17 april te reserveren van 12:00 tot 15:00 uur. De prijs voor deze proeverij is €27,50 per persoon. Voor kleine gasten tot 12 jaar betaalt u €15,00.

Koningsdag

Op 27 april is het Koningsdag en dat vieren we natuurlijk ook bij Hanninkshof. Gaat u er bijvoorbeeld een dagje op uit in Enschede? Kom dan bij ons langs voor een kopje koffie of thee. We serveren er heerlijke Koningstaart en een oranjebittertje bij voor slechts €4,75.

Asperges

De officiële opening van het aspergeseizoen valt dit jaar midden april. Ook Hanninkshof serveert natuurlijk asperges tijdens het seizoen. We bieden een heerlijk 6 gangen aspergemenu met daarbij natuurlijk passende wijnen. Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie over de asperges.

Kreeftenweek

Vanaf 1 mei is het weer kreeftenweek bij Hanninkshof! Kom dan genieten van een heerlijk 3 of 4 gangenmenu. In de speciale menu’s komt de kreeft helemaal tot z’n recht. We werken met de specifieke Canner kreeft uit Canada. Dit is een echt seizoensgebonden product.

Moederdag high tea

Dé dag om uw moeder te verwennen is natuurlijk Moederdag! Kom samen met uw moeder Moederdag vieren op zondag 14 mei. Wij serveren een speciale Moederdag high tea. Deze high tea is op 14 mei te reserveren vanaf 12:00 uur en kost €22,50 per persoon. Tijdens de eigentijdse high tea komen traditie, verse producten en theesoorten van over de hele wereld samen.

Vaderdag BBQ avond

Op 18 juni van dit jaar is het weer vaderdag. Leg uw vader in de watten met een heerlijke BBQ bij Hanninkshof. Geniet van de BBQ in shared dinner vorm. Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer info of reserveer direct!

Reserveren of meer info? Bel dan: 053-4283129

Deel dit artikel: