Tel: 053-4283129

Winterse Weken bij Hanninkshof

Datum: 11-01-18 | Categorie: Nieuws

Het nieuwe jaar is begonnen en we zitten middenin de winter. Buiten is het koud, donker en vaak nat. Hoe fijn is het dan om heerlijk gezellig binnen bij de warmte van een haardvuur samen met vrienden of familie te genieten van een uitgebreid sharing dinner?

Winterse gerechten

Hanninkshof viert de winter met de Winterse Weken! Vanaf zaterdag 13 januari 2018 t/m de gehele maand februari staat ons sharing dinner geheel in het teken van typische wintersport gerechten. We maken deze winterse sferen af met een uniek winters aperitief.

Samen genieten

We serveren een sharing dinner in 4 rondes. Onze mooiste en beste gerechten verschijnen op prachtige schalen bij u aan tafel. Zo kunt u heerlijk delen en de lekkerste winterse gerechten van onze kaart proeven. Normaal kost een sharing dinner met 4 rondes € 50,- per persoon, maar tijdens de Hanninkshof Winterse Weken betaalt u slechts €35,- per persoon!

Wilt u die koude winter even buitensluiten en heerlijk binnen komen genieten van een gezellige sfeer en de meest fantastische gerechten? Reserveer dan direct uw tafel! U kunt even bellen naar 053-4283129, maar online reserveren is ook mogelijk.

Deel dit artikel: