Zondag 28 oktober: exclusieve wildavond bij Hanninkshof

Datum: 12-10-18 | Categorie: Nieuws

Bent u een liefhebber van wild? Markeer dan zondag 28 oktober met grote letters in uw agenda. Want wij organiseren op deze dag een exclusieve wildavond. Tijdens deze avond serveren we heerlijke wildgerechten in vijf gangen, met bijpassende wijnen en inclusief amuses. Het wild is afkomstig van jagers uit de regio, wat het extra bijzonder maakt.

Ontvangst bij de vuurkorf

U wordt om 16:30 uur gastvrij ontvangen naast ons pand, waar de vuurkorf brandt, de muziek speelt en een heerlijke bokbier voor u klaar staat. Vervolgens gaat u met de rest van het gezelschap naar binnen om gezellig te dineren aan lange tafels in het restaurant.

Gezamenlijk dineren aan lange tafels

De gerechten serveren we uit in vijf gangen. Ieder gerecht staat in het teken van wild. Buiten het restaurant hangt een wild zwijn aan het spit al lekker te garen. De overige gerechten zijn nog een verrassing, want het is afhankelijk van wat de jagers binnen zullen brengen (en hoe goed jachthond Pien haar best heeft gedaan). De aanwezige jagers en jachthoornblazers maken de avond compleet.

Jagen met jachthond Pien

Wild is altijd al een specialiteit van Hanninkshof, waar alleen met verse en pure ingrediënten wordt gewerkt. Zelf gaat chefkok Jojan er in zijn vrije tijd graag op uit met jachthond Pien en de jagers om wild te vangen. Pien doet hierbij het voorjagen, ze speurt het wild op, waarna de jagers weten waar ze moeten zijn. Het wild wordt vervolgens in het restaurant klaargemaakt en bereid tot de heerlijkste gerechten. “Wild is het meest biologische vlees wat er maar bestaat,” aldus Jojan. “Je proeft dat het geleefd heeft, z’n eigen maaltijd heeft gezocht. Heel anders dan een kipfilet in een geel pakje in de supermarkt.”

Reserveren

Wilt u deze bourgondische wildavond in ons restaurant niet Hanninkshof in Enschede niet missen? Reserveer dan nu snel uw plekken aan tafel. De kosten voor de avond bedragen €95- per persoon. Dit is inclusief vijf gangen diner, amuses, een welkomstdrankje en bijpassende wijnen bij de gerechten. U kunt online reserveren, maar mag ons natuurlijk ook bellen: 053-4283129.

Deel dit artikel: