Tel: 053-4283129

Over ons

Het team van Hanninkshof is jong, gedreven, gezellig en zeer passievol. Graag stellen we iedereen hier even aan u voor.

Jojan en SabineChefkok Jojan Kersbergen en gastvrouw-sommelier Sabine Hof

Jojan: “Mijn passie voor koken is vroeger bij mijn ouders thuis al ontstaan. In ons gezin waren we altijd met eten bezig. Ook van een gehaktbal kun je iets bijzonders maken. Toen ik de koksopleiding ging volgen is die interesse voor eten alleen maar groter geworden.”

Jojan: “Later tijdens mijn werk, onder andere bij De Librije in Zwolle en Dorset in Borne, leerde ik steeds meer over het maken van goede gerechten. Ik wilde altijd al overal de beste in zijn en dat heeft zich voortgezet in de keuken. Het is fantastisch om te werken met prachtige ingrediënten en mee te gaan met de verschillende seizoenen. Gasten blij maken, daar gaat het om.”

 

GertGert Bakker, Sous Chef

Gert: “Nadat ik op mijn vijftiende een bijbaantje kreeg in de keuken, groeide mijn passie voor koken. Ik had het er enorm naar mijn zin en daarom besloot ik de koksopleiding te gaan volgen in Zwolle. Nu voorzie ik gasten bij Hanninkshof van lekker eten en ik hoop dat nog een lange tijd te mogen doen.”

Gert: “Werken bij Hanninkshof Restaurant Enschede is nooit saai. Er zijn heel veel uitdagingen. We ontwikkelen steeds weer nieuwe gerechten en smaakcombinaties. Deze vernieuwingen zoeken we om uniek te blijven. Dit in samenwerking met een leuk en gezellig team vol passie maakt het werken bij Hanninkshof erg leuk!”

 

 

NielsNiels Voorhuis, Chef Bediening

Niels: “Ik werk sinds de start van Hanninkshof (september 2014) bij dit restaurant. We zijn een jong team met allemaal dezelfde passie. Ik heb het idee dat we allemaal iets willen toevoegen aan wat Enschede nog niet heeft. We leveren bijzondere producten aan onze gasten en maken er een echte belevenis van. Graag bouw ik mee aan dit nog nieuwe bedrijf om een nog groter succes van Hanninkshof te maken.”

Niels: “Mijn passie voor horeca is ontstaan door de gezelligheid die de horeca met zich meebrengt. Gasten het gevoel geven dat ze een avond uit zijn. Dit op een informele manier, maar wel onderbouwd met vakkennis. Dat is wat ik het liefste aan gasten bied. Als gasten tevreden naar huis gaan, ben ik zelf ook tevreden.”

 

 

SjorsSjors Kamerbeek, Leerling Kok

Sjors: “Ik keek altijd graag mee als mijn tante aan het koken was. Zij werkt zelf ook in de horeca en ze is er heel goed in om lekkere dingen te maken van de meest simpele dingen. Dat wilde ik zelf ook leren. Het is elke dag weer een uitdaging om te werken in de keuken van Hanninkshof. Ondanks dat het een klein bedrijf is maak ik veel verschillende dingen.”

Sjors: “Sinds 1 september 2014 werk ik nu bij Hanninkshof en ik zal hier leerjaar 2015/2016 nog werkzaam zijn. Hierna vertrek ik weer naar een ander bedrijf om mezelf nog verte te ontwikkelen, maar wie weet kom ik hierna nog weer terug!”

 

 

 

 

MauroMauro Ena, Leerling Kok

Mauro: “Mijn passie voor koken is begonnen bij mijn vader. Vroeger vond ik het altijd al leuk om hem te helpen in de keuken. Later koos ik op school voor de horecaopleiding en dat beviel erg goed. Nu ben ik ongeveer een jaar aan het werk als leerling kok bij Hanninkshof en ik heb het erg naar mijn zin. We hebben een leuk jong team waarin altijd ruimte is voor plezier. Daarnaast weten we ook zeker wat hard werken is.”

Mauro: “Nu ben ik nog leerling, maar volgend jaar hoop ik mijn leerjaar succesvol af te ronden. Waarschijnlijk komt er dan ook een einde aan mijn functie bij Hanninkshof. Als ik terugkijk op dit leerjaar ben ik er heel trots op dat ik hier gewerkt heb. Het is een mooie en succesvolle springplank voor mijn culinaire leven.”