Tel: 053-4283129

Private dining

Heeft u wat te vieren? Op zoek naar een mooie locatie voor een vergadering of kleinschalige presentatie?

Op zoek naar een goede locatie voor private dining in Enschede? Hanninkshof Restaurant Enschede biedt wat private dining betreft zowel ruimte aan grote als kleine gezelschappen. We hebben twee verschillende zalen die beide voldoen aan verschillende eisen.

Onze ‘huiskamer’, voorzien van beamer en scherm, biedt plek aan 25 personen. In deze gezellige ruimte kunt u ongestoord met uw gasten genieten van een overheerlijk privé diner en/of zaken bespreken die niet voor andermans oren zijn bestemd. Ons huiskamer restaurant in Enschede is uitermate geschikt voor particuliere en zakelijke diners in een besloten groep.

Private dining voor groot gezelschap?

Staan er meer gasten op uw lijst? Dan is de Orangerie van Restaurant Hanninkshof in Enschede een uitstekende optie. Deze romantische en sfeervolle binnentuin is ruim genoeg voor een gezelschap tot 120 personen. Zo kunt u private dining in Enschede zo groot maken als u zelf wilt. Voordeel van de Orangerie is de eigen ingang, garderobe en toiletgroep. Hier viert u feest alsof u thuis bent!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van private dining? Neem dan contact met ons op. We spreken graag met u alle mogelijkheden door. Wilt u de ruimtes even bekijken? Ook dat kan natuurlijk. U bent van harte welkom!

Culinaire belevenis

Als u komt dineren bij Hanninkshof gaat u gegarandeerd genieten van een culinaire smaakbeleving. Voor de gerechten op onze menukaart maken we uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten van het seizoen. Zo houden we de kwaliteit van onze kaart heel hoog. We serveren daarnaast zoveel mogelijk streekproducten uit Twente. Naast fantastische gerechten hebben we natuurlijk ook een passende wijnkaart. Onze sommelier voorziet u graag van de best passende wijnen bij uw gerechten. Zo wordt de culinaire beleving compleet.

U kunt natuurlijk a la carte dineren met uw privé gezelschap, maar we kunnen ook een culinair arrangement samenstellen. Neem voor meer informatie over private dining in Enschede contact met ons op.

Private dining