Tel: 053-4283129

Restaurant Enschede

Sinds jaar en dag staat De Hanninkshof bekend als hét restaurant in Enschede. Authentiek en eigentijds. De sfeer van Hanninkshof restaurant Enschede laat zich niet zomaar omschrijven, maar moet je voelen.

Het restaurant is gelegen op één van de mooiste plekjes van Enschede, op slechts een steenworp afstand van de stad, middenin de vrije natuur. De Hanninkshof is dan ook een geliefde pleisterplaats voor fietsers en wandelaars die komen genieten in ons restaurant. Enschede is omgeven door prachtige bossen en de recreatieplas Rutbeek ligt op een steenworp afstand.

Een lunch of diner in Hanninkshof Restaurant Enschede staat garant voor een smaakvol avontuur. De kwaliteit van onze kaart is hoog. We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten en de smakelijkste receptuur. We serveren zoveel mogelijk streekproducten uit Twente.

Naast heerlijke wijnen, smakelijke bieren en verfrissende non-alcoholische dranken, schenken wij ook kraanwater. Hiervoor brengen wij 1,50 euro per karaf in rekening. Dit bedrag komt volledig ten goede aan goede doelen.

U kunt hier makkelijk online een tafel reserveren in Hanninkshof Restaurant Enschede.

Culinaire avond uit

Chefkok Jojan Kersbergen en gastvrouw-sommelier Sabine Hof weten wat gastvrijheid is. Ze hebben ervaring opgedaan bij sterrenrestaurants door heel Nederland. Samen verwelkomen ze u in Hanninkshof Restaurant Enschede en nemen u mee op een reis vol culinaire verrassingen.

Vanuit de open keuken kan u als gast volgen hoe uw keuze wordt bereid. In combinatie met de gastvrijheid, het gebruik van uitsluitend de hoogste kwaliteit ingrediënten en perfect passende wijnen maakt dit uw diner tot een heerlijke culinaire avond uit.

Een diner bij Hanninkshof is een complete culinaire beleving. Naar wens kun u deze avond combineren met al het moois wat Enschede en omgeving te bieden heeft. Hanninkshof ligt midden in de prachtige natuur maar, de van oudsher textielstad, Enschede is nooit ver weg en hier is altijd wat te beleven. Denk hierbij aan een bezoek aan een van de vele musea van Enschede of een voorstelling in het prachtige Wilminktheater. Ook voor een dagje winkelen kan u in Enschede goed slagen. Het H.J. van Heekplein is hiervoor het ideale startpunt.

Restaurant Enschede