Tel: 053-4283129

Lunch in Enschede

Lekker ontspannen genieten van een heerlijke lunch na een pittige wandeling of fietstocht? Een zakelijke afspraak combineren met een hapje eten? Dan bent u bij Hanninkshof Restaurant Enschede aan het juiste adres.

Als u zoekt naar de perfecte plek voor lunch in Enschede dan is Hanninkshof een hele goede keus. In onze gezellige ambiance is het namelijk goed toeven. Of u nu op een zomerse dag na een heerlijke wandel- of fietstocht op ons terras wilt plaatsnemen, of op een koude winterdag wilt opwarmen bij de haard in ons restaurant.

Op de Lunchkaart 2017  vindt u onder andere een keur aan overheerlijke broodjes belegd met typisch Twentse vlees- en kaassoorten en overheerlijke zoetigheden. Wist u dat ons brood ambachtelijk en geheel naar eigen receptuur is gemaakt? Naast heerlijke broodjes vindt u ook salades, soepen en heerlijke warme lunchgerechten op onze kaart.

Feestelijke lunch in Enschede?

Wilt u uitgebreid lunchen? Bij Hanninkshof is het ook mogelijk om te lunchen met (voor)gerechten van onze dinerkaart. Bekijk hier de gerechten van onze dinerkaart. Wist u dat we bij Hanninkshof ook een heerlijke high tea serveren? Perfect als u uitgebreid de tijd heeft voor een lunch in Enschede. Geniet van heerlijke hartige en zoete hapjes en drink daarbij heerlijke thee.

Reserveer uw lunch in Enschede

Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje bij Hanninkshof Restaurant Enschede? Reserveer dan een tafel. U kunt ons bellen via: 053 428 31 29 of reserveer heel makkelijk online.

Lunch in Enschede

Couverts Hotspot 2016

Couverts Hotspot 2016