Tel: 053-4283129

Lunch in Enschede

Lekker ontspannen genieten van een heerlijke lunch na een pittige wandeling of fietstocht? Een zakelijke afspraak combineren met een hapje eten? Dan bent u bij Hanninkshof Restaurant Enschede aan het juiste adres.

Als u zoekt naar de perfecte plek voor lunch in Enschede dan is Hanninkshof een hele goede keus. In onze gezellige ambiance is het namelijk goed toeven. Of u nu op een zomerse dag na een heerlijke wandel- of fietstocht op ons terras wilt plaatsnemen, of op een koude winterdag wilt opwarmen bij de haard in ons restaurant.

Op de lunchkaart vindt u onder andere een keur aan overheerlijke broodjes belegd met typisch Twentse kaas en bijvoorbeeld huis gerookte zalm. Naast heerlijke broodjes vindt u ook soep, salades en heerlijke warme lunchgerechten op onze kaart.

Bekijk de lunchkaart

Feestelijke lunch in Enschede?

Wilt u uitgebreid lunchen? Kies dan voor een 2 of 3 gangen lunch. De gerechten worden helemaal afgestemd op het seizoen. Natuurlijk serveren we daar naar wens ook passende wijnen bij. Wist u dat we bij Hanninkshof ook een heerlijke high tea serveren? Perfect als u uitgebreid de tijd heeft voor een lunch in Enschede. Geniet van heerlijke hartige en zoete hapjes en drink daarbij heerlijke thee.

Reserveer uw lunch in Enschede

Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje bij Hanninkshof Restaurant Enschede? Reserveer dan een tafel. U kunt ons bellen via: 053 428 31 29 of reserveer heel makkelijk online. Plaats uw reservering dan minimaal 24 uur van te voren.

Lunch in Enschede