Terras

Ons sfeervolle terras is gelegen onder de lommerrijke bomen op ons erf. Hier kunt u heerlijk tot rust komen en onder het genot van een lekker kopje koffie, een overheerlijke lunch of een smaakvol diner genieten van het uitzicht.

Restaurant met Terras in Enschede

Op het terras bij Hanninkshof kunt u heerlijk lunchen of dineren. Bij goed weer is niets fijner dan lekker buiten eten. Of u nu op ons terras aanschuift voor lunch, diner, een high tea of gewoon een kopje koffie met gebak of een borrel. U bent altijd welkom. Het enige dat voor ons telt is u een fijne en smakelijke tijd bij ons bieden.

Restaurant enschede     

 

Diner of lunch op het terras

Onze menukaart verandert per seizoen dus als u besluit op ons terras plaats te nemen voor een heerlijk diner, vindt u gerechten die bij het mooie weer passen. Bij Hanninkshof werken we uitsluitend met de beste ingrediënten en de meest smakelijke receptuur. We serveren zoveel mogelijk streekproducten uit Twente.

Of u nu komt lunchen of dineren op ons terras, u zult altijd genieten van een culinaire belevenis. Wist u dat we ook een high tea serveren? Daar kunt u bij mooi weer natuurlijk ook buiten van genieten. We serveren dan heerlijke hartige en zoete hapjes samen met allerlei soorten thee. Lees meer over onze high tea.

Sfeervol restaurant

Laat het Nederlandse weer het niet toe om op het terras bij Hanninkshof te dineren of te lunchen? Dan hebben we natuurlijk ook zeer sfeervolle plekken in ons restaurant.

Wilt u vast bekijken wat er op ons menu staat? Bekijk dan hier onze menukaart. Of reserveer alvast uw tafel.

 

Terras