Start of eindig uw wandeling over het Trekvogelpad bij Hanninkshof


Het Trekvogelpad is de langste LAW (Lange Afstand Wandelpaden) van Nederland. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee naar Usselo bij Enschede en is in totaal ongeveer 400 kilometer lang. Doordat het begin of startpunt van het Trekvogelpad bij Restaurant Enschede Hanninkshof ligt, is Hanninkshof de perfecte plek om uw wandeltocht te starten of te eindigen met een heerlijke lunch of diner.

In Nederland liggen een aantal LAW’s (Lange Afstand Wandelpaden). Het Trekvogelpad is één van deze paden en met een lengte van 400 kilometer is dit het langste wandelpad van Nederland. Het pad loopt van Bergen aan Zee naar Enschede. Van west naar oost vanuit vogelperspectief: strand, duinen, groene polders, de glooiingen van de Utrechtse Heuvelrug, de vlaktes van de Veluwe, de IJssel met haar uiterwaarden en dan de lappendeken van de Achterhoek. U komt alles tegen als u het Trekvogelpad volgt.

https://apothekeosterreich24.com/

Cultuur en culinair combineren

Het trekvogelpad eindigt in Usselo bij Enschede, maar u kunt hier natuurlijk ook starten met de langste wandeling door Nederland. Restaurant Enschede Hanninkshof ligt vlak bij het eind- en startpunt van deze route en we nodigen wandelaars dan ook van harte uit om te komen genieten van een lunch of diner in ons restaurant.

Bij Hanninkshof kunt u genieten van prachtige gerechten die met veel zorg worden bereid. Chefkok Jojan Kersbergen werkt in zijn keuken alleen met de beste ingrediënten en de smakelijkste receptuur. Er worden zoveel mogelijk streekproducten uit Twente geserveerd. Zo kunt u na het wandelen door de prachtige streek ook culinair genieten van alle typisch Twentse producten.

Wilt u uw wandeling over het Trekvogelpad feestelijk starten of eindigen? Kom dan zeker langs bij Hanninkshof!

Zoekt u ook nog een plek om te overnachten? Usselo biedt een groot aanbod prettige B&B’s. Zo zijn de B&B’s De Larik en De Oale Zessprong heel dichtbij en ook B&B De Koepel ligt vlakbij Hanninkshof en het startpunt van het Trekvogelpad.