Wijnkaart

e wijnkaart Hanninkshof Restaurant Enschede is samengesteld met wijnen uit voornamelijk Europese wijngebieden. Wij hebben gekozen voor wijnen met een hogere complexiteit in structuren en aroma’s, welke erg goed aansluiten bij onze uitgekiende gerechten. Wij hebben een mooie selectie van biologische wijnen. Dat sluit goed aan bij onze bedrijfsgedachte. Natuurlijk hebben wij ook andere prachtwijnen. Maar de selectiecriteria liggen hiervoor veel hoger omdat de wijn toch echt onderscheidend dient te zijn.

Wijnkaart Hanninkshof wisselt per seizoen

Omdat de seizoenen en gerechten van onze menukaart veranderen, passen wij ook regelmatig onze Wijnkaart aan. We hebben een met een ruim assortiment aan open wijnen. Deze wijnen sluiten prachtig aan bij onze gerechten.

Naast een beschrijving van de druivenrassen staat er ook een beschrijving van de smaakstijl vermeld bij iedere wijn. Wij hopen hiermee uw keuze voor de wijn gemakkelijker te maken. Deze beschrijving staat er ook bij om zo een goede keuze te kunnen maken voor een wijn in combinatie met uw gerecht. Vindt u de keuze moeilijk? Dan zijn wij er natuurlijk om u persoonlijk te adviseren.

Menukaart

Komt u binnenkort bij ons eten en bent u niet alleen benieuwd naar de wijnen, maar wilt u ook vast onze gerechten bekijken? Bekijk onze menukaart dan alvast online! We werken uitsluitend met de beste ingrediënten de meest smakelijke receptuur. Klik hier voor de menukaart.

Wij wensen u veel eet en drinkplezier! Geniet!

Bekijk hier de Rode wijnen 2021
Witte wijnen 2021

Wijnkaart