Tel: 053-4283129

Sharing Dinner

Samen delen en genieten van de lekkerste gerechten van restaurant Hanninkshof. Dat kan met een Sharing Dinner. Wij serveren de beste gerechten van onze menukaart op grote schalen. U deelt de gerechten samen met uw gezelschap. Zo ontstaat er automatisch een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer aan tafel.

Let op! Vanaf zondag 1 april verandert Sharing Dinner in Sharing Sunday. Het Sharing Diner en de Sharing Lunch staan dan alleen op zondag op de kaart. Lees hier meer.

Komt u binnenkort dineren bij Hanninkshof en wilt u graag proeven van meerdere gerechten van onze kaart? Vindt u het daarnaast gezellig om ongedwongen en ontspannen te genieten van uw diner? Dan is het Sharing Dinner concept bij Restaurant Enschede Hanninkshof wellicht iets voor u! U deelt uw diner dan met uw gezelschap.

4 Rondes met heerlijke gerechten

Tijdens een Sharing Dinner bij Hanninkshof serveren wij de mooiste gerechten van onze menukaart. Deze gerechten presenteren we op grote schalen die we in het midden van de tafel zetten. Zo kunt u samen met uw gezelschap van deze schalen eten. Geniet zo van 4 rondes met de meest heerlijke recepten. Natuurlijk serveren we daar naar wens heerlijke passende wijnen bij.

Reserveren?

Bent u benieuwd naar de gerechten van Hanninkshof en en wilt u deze nuttigen tijdens een Sharing Dinner? Reserveer dan direct een tafel in ons restaurant! Reserveren kan online, maar u kunt ook bellen naar 053-4283129.

Let op: het Sharing Dinner kunt u alleen per tafel bestellen. 4 Rondes met heerlijke gerechten op tafel kosten €50,00 per persoon.

Sharing Dinner