Sharing Sunday

Zondag is de perfecte dag voor quality time met familie of vrienden. Daarom is het bij Hanninkshof elke zondag Sharing Sunday. Op Sharing Sunday serveren we onze beste gerechten van de kaart op grote schalen tijdens de lunch of het diner. Zak onderuit in uw stoel, deel de gerechten samen met uw dierbaren en geniet van een heerlijk ontspannen zondag. 

Zondag staat bij ons voor Sharing Sunday! Iedere zondag kunt u bij Restaurant Hanninkshof in de vorm van een sharing lunch of diner proeven van de beste gerechten van onze kaart. Tijdens de lunch of het diner serveren we een mooie selectie van onze kaart op verschillende bordjes en schalen op tafel zodat u alles kunt delen. sharing sunday

Sharing Sunday Lunch

De Sharing Sunday Lunch serveren we iedere zondag tussen 12:00 en 14:00 uur. Kom met uw partner of neem familie of vrienden mee. Terwijl u dit relax-moment gebruikt om heerlijk bij te praten, zetten wij de tafel vol met onze beste lunchgerechten. We serveren in verschillende gangen een mooie selectie van 9 items van onze lunchkaart. Kosten: € 30 per persoon.

Reserveer de Sharing Sunday Lunch

Sharing Sunday Dinner

Waar we tijdens de lunch een mooie selectie van 8 items uit onze lunchgerechten serveren, serveren we tijdens het Sharing Sunday Dinner heerlijke gerechten van onze dinerkaart. De gerechten komen in verschillende schalen en bordjes op tafel zodat u alles kunt delen met uw gezelschap. U kunt kiezen uit een Sharing Dinner met 9 items of een Sharing Dinner XL met 12 items. Kosten: €33,- per persoon en het Sharing Dinner XL kost €39,- per persoon.

Reserveer Sharing Sunday Dinner

Sharing Sunday