Tel: 053-4283129

Sharing Sunday

Zondag is de perfecte dag voor quality time met familie of vrienden. Daarom is het bij Hanninkshof elke zondag Sharing Sunday. Op Sharing Sunday serveren we onze beste gerechten van de kaart op grote schalen tijdens de lunch of het diner. Zak onderuit in uw stoel, deel de gerechten samen met uw dierbaren en geniet van een heerlijk ontspannen zondag. 

Zondag staat bij ons voor Sharing Sunday! Iedere zondag kunt u bij Restaurant Hanninkshof in de vorm van een sharing lunch of diner proeven van de beste gerechten van onze kaart. Tijdens de lunch of het diner serveren we een mooie selectie van onze kaart op grote schalen bij u aan tafel.

sharing sunday

Sharing Sunday Lunch

De Sharing Sunday Lunch serveren we iedere zondag tussen 12:00 en 14:00 uur. Kom met uw partner of neem familie of vrienden mee. Terwijl u dit relax-moment gebruikt om heerlijk bij te praten, zetten wij de tafel vol met onze beste lunchgerechten. We serveren de lunch per tafel in vier gangen. Kosten: € 29,50 per persoon.

Reserveer de Sharing Sunday Lunch

Sharing Sunday Diner

Waar we tijdens de lunch een mooie selectie uit onze lunchgerechten serveren, serveren we tijdens het Sharing Sunday Diner vanaf 17:00 uur heerlijke gerechten van onze dinerkaart. De gerechten komen in grote schalen op tafel zodat u alles kunt delen met uw gezelschap. Ook hier serveren we de gerechten in vier rondes. Profiteer nu van een speciale aanbiedingsprijs: € 39,- per persoon.

Reserveer Sharing Sunday Diner

Vooraf reserveren

Let op: de Sharing Sunday is gestart in april en nu al ontzettend populair. Reserveert u daarom tijdig, zodat u op een zondag naar keuze verzekert bent van een plekje samen met uw familie of vrienden.

 

Sharing Sunday