Tel: 053-4283129

Trouwlocatie Twente

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Restaurant Hanninkshof in Enschede behoort tot de mooiste trouwlocaties in Twente. Onze trouwlocatie Twente leent zich perfect voor een geweldig trouwfeest. Of je nu een op zoek bent naar een kleinschalige ruimte met plek voor een privé diner of als je juist een groot feest wilt geven. Alles is mogelijk bij Hanninkshof.

Restaurant Hanninkshof behoort tot de meest sfeervolle trouwlocaties in Twente. Als trouwlocatie Twente zetten we vaak onze zaal de Orangerie in. Deze sfeervolle binnentuin vormt het perfecte decor voor een geweldig trouwfeest. Er is genoeg ruimte om te dansen, maar ook zijn er voldoende zitplekken te creëren voor bijvoorbeeld een diner. Eigenlijk is alles mogelijk op onze trouwlocatie Twente.

Feest op maat

Wij willen elk koppel de meest fantastische trouwdag van hun leven geven. Dat betekent dat we voorafgaand aan het feest veel met elkaar overleggen. Wat zijn jullie wensen? Hoe zien jullie de dag en/of avond voor je? Je kunt er voor kiezen om alleen het feest bij ons plaats te laten vinden, maar er kan ook gedineerd worden en zelfs de ceremonie mag bij ons plaatsvinden.

De Orangerie heeft een grote glazen koepel waardoor er heel mooi natuurlijk daglicht naar binnenvalt. Een prachtige plek voor de ceremonie! Is het mooi weer? Dan kan de ceremonie ook in onze tuin plaatsvinden. Zowel binnen als buiten is er tijdens de ceremonie plek voor 65 mensen. Wil je samen met je gasten dineren op onze trouwlocatie Twente? Ook dat kan. We kunnen een buffet organiseren, maar ook een heerlijk meergangen diner. De keuze is aan jullie!

Als jullie het avondfeest in onze Orangerie willen vieren is er plek voor ongeveer 130 mensen. We serveren uiteraard heerlijke drankjes, maar we maken de avond af met feestelijke en zeer smakelijke hapjes. Er is van alles mogelijk dus we horen graag hoe jullie hier over denken.

Zalen vrijblijvend bekijken

Ben je enthousiast over onze locatie en wil je de zalen en de rest van het restaurant eens in het echt bekijken? Kom dan gerust eens langs! Als je een afspraak maakt hebben we alle tijd voor jullie zodat we het uitgebreid kunnen hebben over de grote dag.

Neem contact met ons op, dan maken we snel een afspraak!

Trouwlocatie Twente