Vacatures Hanninkshof Enschede

Vacature Bedrijfsleider/ toekomstig ondernemer van Hanninkshof

Hanninkshof is een gezellig en huiselijk restaurant waar met passie wordt gekookt, met veel liefde voor lokale Twentse producten, authentiek en eigentijds. Chef kok- eigenaar Jojan Kersbergen  en gastvrouw sommelier Sabine Hof verwelkomen u graag met echte Twentse gastvrijheid! Hanninkshof is gelegen op een prachtlocatie tussen Haaksbergen/ Enschede en Boekelo. De Hanninkshof is dan ook een geliefde pleisterplaats voor fietsers en wandelaars die komen genieten in het restaurant.

Hanninkshof bestaat uit een restaurant, bar, 2 zalen en 2 grote terrassen. Een plek waar heerlijk gedineerd kan worden met liefde voor de streekproducten. Een uitgebreide maaltijd maar ook een snelle lunch of zakelijk diner is mogelijk. De zalen worden benut voor vergaderingen/ feesten, bruiloften en condoleances.

Daarnaast wordt op korte termijn, direct voor de locatie van Hanninkshof, een fantastisch dorpsplein gesitueerd. Dit wordt een echte trekpleister voor het dorp en de toeristen! Bij het plein worden een streekwinkel en een mooie ijssalon gerealiseerd, dit in samenwerking met Hanninkshof.

Wij zoeken;

Een meewerkend bedrijfsleider die zich enerzijds bezig houdt met managementtaken en anderzijds ook meewerkt op de werkvloer. Het aansturen van personeel, de planning, de inkoop en managen van de cijfers behoren tot het takenpakket. Een echte duizendpoot dus die het als een uitdaging ziet om de zaak op zoveel verschillende vlakken te managen en tot een succes te maken!

  • Een kandidaat die echt een dorpsgevoel heeft en aan de ontwikkeling van de nieuwe ijssalon en streekwinkel wil bijdragen;
  • Affiniteit met marketing heeft en een breed sociaal netwerk;
  • Management ervaring in de horeca;
  • Iemand die flexibel kan inspelen op de dynamiek van de markt;
  • Stressbestendig en uiteraard geen 9 tot 5 mentaliteit;

Wij bieden;

  • Een inwerktraject om zelf ondernemer te worden;
  • De kans om ondernemer te worden zonder starterskapitaal;
  • De mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de investering, de opbouw en verbouwing van het dorpsplein en de ijswinkel;
  • Bij een passende kandidaat hoort een passende verloning conform CAO, natuurlijk afhankelijk van ervaring en leeftijd;
  • In te stappen in een succesvol bedrijf met een super gezellig team

Is dit echt wat voor jou? Reageer dan via mail of telefonisch t.a.v. Sabine of Jojan info@hanninkshof.nl of 053 4283129.

 

 

 

Vacatures Hanninkshof Enschede