Vergaderlocatie Enschede

Bent u een vergadering aan het organiseren? Of zoekt u naar een ruimte waar u een presentatie aan een groep mensen kan geven? Restaurant Hanninkshof is een perfecte vergaderlocatie in Enschede. Voor een vergaderlocatie Enschede hoeft u dus niet ver te zoeken. Restaurant Hanninkshof ligt op een mooie plek in Usselo, vlakbij het centrum van Enschede. Om ons heen ligt het bos dus u kunt tussen het vergaderen door even heerlijk een luchtje scheppen in de natuur.

We bieden twee verschillende ruimtes aan. Zo is er de huiskamer. Een mooie sfeervolle zaal die plek geeft aan ongeveer 30 personen. Daarnaast is de ruimte uitgerust met een beamer en een scherm. Perfect voor een vergadering met eigen personeel of voor overleg met een externe partij. Uiteraard kunnen wij u voorzien van drankjes, hapjes en zelfs een volledige lunch of diner.

Grote zaal

Heeft u een groter evenement op de planning staan? Dan is de Orangerie geschikt. Onze sfeervolle vergaderlocatie Enschede, alias de binnentuin, is groot genoeg voor een gezelschap tot 130 personen. Groot voordeel aan deze ruimte is de eigen ingang, garderobe en toiletgroep. Bij mooi weer kan ook de tuin ingezet worden. Ideaal als u de vergadering of bijvoorbeeld zakelijke receptie wilt afsluiten met een diner, BBQ of feest.

Zakelijke arrangementen

Omdat elke vergadering of zakelijke meeting aan andere eisen moet voldoen werken we niet met vaste zakelijke pakketten. In overleg stellen we wel graag een arrangement op maat samen. Als u meer wilt weten over de zakelijke arrangementen en onze vergaderlocatie Enschede horen we dat graag. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u, geheel vrijblijvend, van informatie kunnen voorzien.

Bekijk hier de vergaderarrangementen