Vergaderlocatie in enschede

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Enschede? Kom dan vergaderen in onze prettige huiskamer deze representatieve en professionele ruimte is geschikt voor 30 mensen. Heeft u meer plek nodig? Boek dan onze zaal de Orangerie. De ruimtes zijn beiden uitgerust met een beamer en een scherm. We hebben verschillende vergaderarrangementen samengesteld die u de mogelijkheid bieden een geheel verzorgde vergadering te organiseren. Of u nu met uw eigen werknemers of collega’s gaat vergaderen. Of als u een zakelijke meeting met externe partijen hebt, onze zakelijke ruimtes zijn voor elke vergadering geschikt.

Sfeervolle locatie

Restaurant Hanninkshof heeft de perfecte ligging voor een vergaderlocatie. We zijn makkelijk te bereiken met de auto en het restaurant ligt langs een bosrijk gebied. Ideaal voor als u in de pauze een inspirerende wandeling in de natuur wilt maken.

Onze zakelijke vergaderarrangementen

Bij ons kunt u kiezen uit een aantal zakelijke arrangementen die we voor u hebben samengesteld. Uiteraard is het mogelijk om een arrangement naar uw wensen aan te passen. In overleg is alles bij ons mogelijk. Bekijk hieronder onze arrangementen:

Vergaderarrangementen bekijken

Grote zaal

Heeft u een groter evenement op de planning staan? Dan is de Orangerie geschikt. Onze sfeervolle vergaderlocatie Enschede, alias de binnentuin, is groot genoeg voor een gezelschap tot 130 personen. Groot voordeel aan deze ruimte is de eigen ingang, garderobe en toiletgroep. Bij mooi weer kan ook de tuin ingezet worden. Ideaal als u de vergadering of bijvoorbeeld zakelijke receptie wilt afsluiten met een diner, BBQ of feest.

Zakelijke arrangementen reserveren

Voordat uw vergadering of zakelijke meeting plaatsvindt bespreken we gezamenlijk uw wensen en verwachtingen door, zodat uw vergadering een succes wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staat u graag te woord!

Vergaderlocatie in enschede