Winkelen in Enschede

Naast het verkennen van de vrije natuur rondom de Hanninkshof kunt u ook het veelzijdige centrum van Enschede in om een dagje te winkelen. Enschede was vroeger het belangrijkste centrum voor textielproductie in Nederland en tegenwoordig geliefd om het bruisende centrum. De stad heeft een groot centrum met een breed aanbod aan verschillende winkels. Van grote warenhuizen tot exclusieve boetiekjes.

Winkelen is Enschede is erg in trek aangezien het centrum beschikt over het meest diverse winkelaanbod van oost Nederland. Daarnaast is het ook de grootste winkelstad van het oosten.


Op zoek naar verassende winkels?

Shuz by BORCHERT staat bekend om zijn schoenen in Italiaans design voor zowel dames als heren. Modeboutique No-35 verkoopt naast high-end designer modemerken verassende mode accessoires en pret-a-porter specials. In het exclusieve warenhuis House of SNoBs kunt u terecht voor bijna alles wat u zoekt. Van auto’s tot lingerie, ze verkopen het.

Op zoek naar interieur- en lifestyleproducten?

Neem dan eens een kijkje bij Goods4Home aan de Havenstraatpassage voor de laatste woontrends en accessoires. Of loop eens binnen bij de populaire lifestyle winkel Dille en Kamille aan de Langestraat.

De grote winkelcentra zijn vooral te vinden rondom het H.J. van Heekplein, een perfecte start voor een dagje winkelen. De Loenshof staat vooral bekend om zijn exclusieve winkels en boetiekjes en wordt daarom ook wel de P.C. Hoofdstraat van Enschede genoemd. Eén van de oudste winkelstraten van Nederland is te vinden aan de Haverstraatpassage met een aantal prachtige oude panden.

De winkels in de binnenstad zijn maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 open. De stad heeft ook een koopzondag op elke eerste en laatste zondag van de maand met openingstijden van 10.00 tot 17.00.

Na het winkelen in Enschede bent u van harte welkom voor een diner in de Hanninkshof. Op koude dagen brand onze haard, we steken de kaarsen aan en laten u genieten van een smaakvol avontuur. In de recepten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten uit Twente.

(foto: www.flickr.com/98552965@N05)

Winkelen in Enschede