Tel: 053-4283129

Zaalverhuur Twente

Zaalverhuur Twente op haar best bij Restaurant Hanninkshof in Enschede. In ons exclusieve en sfeervolle restaurant hebben we een aantal zalen die te huur zijn voor allerlei gelegenheden. Of u nu een trouwfeest, een jubileum of een zakelijk feest wilt geven, wij zorgen er altijd voor dat het een succes wordt.

Bent u op zoek naar een mooie zaal voor uw feest of zakelijke bijeenkomst? Zaalverhuur Twente vindt u bij Hanninkshof in Enschede. Wij verhuren twee zalen voor allerlei soorten gelegenheden. We bieden een kleine en een grote zaal zodat de ruimte altijd past bij het doel van uw feest.

Orangerie

Geeft u een groot feest? Of heeft u een grote ruimte nodig voor een zakelijke bijeenkomst of misschien wel een condoleance bijeenkomst? Dan is onze Orangerie zaal heel geschikt. Deze sfeervolle binnentuin is groot genoeg voor een gezelschap tot 130 personen. Deze zaal heeft een eigen ingang, garderobe en toiletgroep dus we kunnen het feest of de bijeenkomst helemaal scheiden van onze restaurantgasten. Bij mooi weer kunnen we ook uitwijken naar onze tuin.

Huiskamer

Zoekt u naar zaalverhuur Twente maar heeft u niet zo’n grote ruimte nodig? Dan is onze sfeervolle huiskamer zeer geschikt. Deze ruimte is geschikt voor zo’n 30 personen en de zaal is uitgerust met een beamer inclusief scherm. Ideaal voor bijvoorbeeld een belangrijke vergadering of een privĂ© diner of een kleinschalig feestje.

Feest op maat

Bij Hanninkshof draait alles om het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten. Ook als u bij ons een zaal huurt willen we u de meest geweldige ervaring bieden. Zo kunt u de verzorging van de drankjes, een lunch, diner of bijvoorbeeld hapjes altijd aan ons overlaten. Zelf hoeft u zich dan nergens zorgen over te maken. Of u nu a la carte, een menu van de chef of in buffetvorm wilt eten, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Interesse in zaalverhuur Twente bij Hanninkshof? Neem dan contact met ons op. We laten u graag geheel vrijblijvend onze zalen zien en ook kunnen we alvast brainstormen over uw plannen. Neem voor meer informatie over zaalverhuur Twente contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 053-4283129.

Zaalverhuur Twente