Zakelijke arrangementen

Op zoek naar een perfecte presentatieruimte of vergaderlocatie? Kom dan eens kijken op de Hanninkshof.

In onze mooie¬†vergaderzalen wordt zelfs de saaiste bijeenkomst een plezierig uitje. We hebben verschillende zakelijke arrangementen opgesteld die u de mogelijkheid bieden een geheel verzorgde vergadering te organiseren. Of u nu met uw eigen werknemers of collega’s gaat vergaderen. Of als u een zakelijke meeting met externe partijen hebt, onze zakelijke ruimtes zijn voor elke vergadering geschikt.

Hanninkshof Restaurant Enschede ligt op een mooie plek in Usselo. De bosrijke omgeving van ons restaurant is het perfecte startpunt voor een mooie wandeling. Ideaal als pauze moment tussen het vergaderen door. Ook zorgen wij uiteraard voor de nodige hapjes en drankjes zodat uw vergadergezelschap niets te kort komt.

Zakelijke arrangementen reserveren

Hebt u binnenkort een vergadering of een zakelijke bijeenkomst en wilt u een van onze ruimtes reserveren? Lees hier dan vast meer over onze vergaderruimtes. Wilt u meer weten over de te reserveren arrangementen? Neem dan contact met ons op. Wij spreken graag het een en ander met u door.

Zakelijke arrangementen